Hur avslutar jag min prenumeration?

För att avbryta din prenumeration på Dplay, logga in på ditt Dplay-konto.

När du har loggat in, klicka på MY Dplay högst upp på sajten och klicka sedan på "Mina abonnemang".

Under ”Ditt abonnemang" kommer du att kunna avsluta din prenumeration.

Du kommer se en text som säger "Stoppa automatisk förnyelse", klicka på knappen och bekräfta din avbokning. Din Premiumprenumeration är nu avslutad och ett kvitto på din avbokning kommer att skickas till din registrerade e-postadress. Du har såklart kvar din prenumeration under hela tiden du har betalt för.

Det är inte möjligt att avbryta prenumerationen i appen. Uppsägning måste göras på www.dplay.se.