Hur avslutar jag mitt abonnemang?

För att avbryta din prenumeration på Dplay behöver du logga in på ditt Dplay-konto via en webbläsare. Det går inte att avbryta prenumerationen i appen, uppsägning måste göras på www.dplay.se.

1. Tryck på ditt namn/ikonen uppe till höger på sidan och gå in under "Abonnemang".

2. Klicka på knappen "Avbryt abonnemang" och bekräfta.

Din Premium-prenumeration är nu avslutad och ett kvitto på din uppsägning kommer att skickas till din registrerade e-postadress. Du har självklart kvar din prenumeration för den period som du har betalat för.

Observera att ditt Dplay-konto fortfarande finns kvar. Du kan alltså fortfarande logga in med dina uppgifter på Dplay, men numera som gratisanvändare.