Hur avslutar jag min prenumeration?

För att avbryta din prenumeration på Dplay, logga in på ditt Dplay-konto via en webbläsare.

Tryck på ditt namn/ikonen uppe till höger på sidan och därefter går du in under "Abonnemang".

Tryck sedan på knappen med texten "Avbryt abonnemang" och bekräfta.

Din Premiumprenumeration är nu avslutad och ett kvitto på din uppsägning kommer att skickas till din registrerade e-postadress. Du har självklart kvar din prenumeration för den period som du har betalat för.

Det är inte möjligt att avbryta prenumerationen i appen. Uppsägning måste göras på www.dplay.se.