Hur kommer jag igång med Dplay?

Det är väldigt enkelt!

Ens or del av vårt innehåll kan du se helt gratis här på dplay.se eller i någon av våra appar för iOS eller Android.

Vill du få tillgång till ALLT vårt innehåll, och dessutom ha möjlighet att titta utan reklam, så kan du registrera dig för ett Premium-konto på dplay.se/produkter. Ett månadsabonnemang kostar bara 79kr i månaden och då kan du titta på allt från lokala svenska program och utländska serier till  direktsänd sport. Med ett Premium-konto kan du även se våra livesända kanaler i realtid samtidigt som de sänds på TV.