Hur kommer jag igång med Dplay?

En del av vårt innehåll kan du se helt gratis här på dplay.se via en webbläsare. Man kan även använda vår app, Apple TV, Samsung Smart-TV (Tizen) Och Android TV

Vill du få tillgång till ALLT vårt innehåll, och dessutom ha möjlighet att titta utan reklam, så kan du registrera dig för ett Premium-konto på dplay.se/produkter. Ett månadsabonnemang kostar bara 79kr i månaden och då kan du titta på allt från lokala svenska program och utländska serier till  direktsänd sport. Med ett Premium-konto kan du även se våra livesända kanaler i realtid samtidigt som de sänds på TV.

Du kan också teckna upp dig via iTunes. Läs mer om hur du gör detta genom att klicka här.