Jag är i Sverige men Dplay blockerar innehåll och säger att jag är utomlands, hur kommer det sig?

Om du upplever det här problemet så är det för att din IP-adress inte uppfattas som svensk. Du kan försöka att förnya din IP-adress i din enhets nätverksinställningar.

Se också till att du inte har en VPN eller liknande igång och försök på nytt.

Om det ändå inte fungerar för dig, vänligen ta kontakt med oss på kundtjänst.