På vilka enheter kan jag se Dplay?

Du kan se Dplay via PC, Mac, Android, iOS och Apple-TV4. För Android-enheter finns möjlighet att använda Chromecast och för iOS-enheter kan du använda Airplay.

Det finns för tillfället inga appar tillgängliga för följande enheter:

• PS4
  • SmartTV

I juni lanserades Dplays app för Apple TV4. Vi kan för närvarande inte säga när appar för övriga enheter kommer finnas tillgängliga.

Din iOS-enhet behöver ha minst iOS8 och Android behöver 4.3.0 för att kunna ladda ner appen.

Hur hämtar jag Dplay app för min smartphone och surfplatta?
Dplay program kan laddas ner från Apples App Store och Google Play.

Du hittar Dplays app för iOS i Apples App Store, klicka här
Du hittar Dplays app för Android från Google Play, klicka här

Observera att din iOS-enhet behöver uppdateras till minst iOS 8 för att du ska kunna ladda ner appen.