På vilka enheter kan jag se Dplay?

Du kan se Dplay via PC, Mac, Android, iOS och Apple-TV4. För Android-enheter finns möjlighet att använda Chromecast och för iOS-enheter kan du använda Airplay och Chromecast. Du kan även använda webbläsaren Google chrome på PC/Mac för att casta till Chromecast.

Det finns för tillfället inga appar tillgängliga för följande enheter:

• PS4
  • SmartTV
  • Xbox

Din iOS-enhet behöver ha minst iOS 10.1, AppleTV4 tvOS 10.0 och Android behöver 5.0 för att kunna ladda ner appen.

Hur hämtar jag Dplay app för min smartphone och surfplatta?
Dplay-appen kan laddas ner från Apples App Store och Google Play.

Du hittar Dplays app för iOS i Apples App Store här
Du hittar Dplays app för Android från Google Play här

Observera att din iOS-enhet behöver uppdateras till minst iOS 10.1 för att du ska kunna ladda ner appen.