Vilka enheter kan jag se Dplay på?

Du kan se Dplay via PC, Mac, Android, iOS och Apple-TV4. För Android-enheter finns möjlighet att använda Chromecast och för iOS-enheter kan du använda Airplay samt Chromecast. Man kan även använda webbläsaren Google chrome på PC/Mac för att casta till Chromecast.

Det finns för tillfället inga appar tillgängliga för följande enheter:

• PS4
  • SmartTV
  • Xbox

Vi kan för närvarande inte säga när appar för övriga enheter kommer finnas tillgängliga.

Din iOS-enhet behöver ha minst iOS 9.0, AppleTV4 iOS 10.0 och Android behöver 5.0 för att kunna ladda ner appen.

Hur hämtar jag Dplay app för min smartphone och surfplatta?
Dplay-appen kan laddas ner från Apples App Store och Google Play.

Du hittar Dplays app för iOS i Apples App Store, klicka här
Du hittar Dplays app för Android från Google Play, klicka här

Observera att din iOS-enhet behöver uppdateras till minst iOS 9 för att du ska kunna ladda ner appen.