Jag har betalat, men dplay fungerar inte!

1. Dubbelkolla så att köpet är genomfört. När man skaffar ett premium abonnemang så ska man ha mottagit ett bekräftelsemail, har man inte mottagit detta så är det inte säkert att köpet är genomfört ordentligt.

2. Se till att du inte har två konton hos oss. När man registrerar sig så väljer om man vill registrera sig via sitt Facebook-konto eller emailadress samt lösenord. Ett känt fel är att många tror att man kan logga in via Facebook även fast man tidigare har loggat in via epost samt lösenord, detta är tyvärr inte möjligt. Om du har betalat men ditt premium abonnemang inte fungerar, prova logga ut från ditt konto och logga in via Facebook eller epost + lösenord.

3. Om du har tecknat dig via iTunes: Gå in i iOS-appen, tryck på "Mer" nere i högra hörnet och därefter "Mitt konto". Tryck sedan på knappen "Återställ". Du har då aktiverat ditt abonnemang.

Om det fortfarande inte fungerar, rapportera ditt problem till oss via detta formulär eller via mail: kundtjanst@dplay.se

Vår kundtjänst är tillgänglig vardagar 09.00-22.00 och helger 11.00-22:00. Vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig så snabbt och effektivt vi kan!