Jag har skaffat Dplay Premium, har jag rätt att ångra köpet?

Självklart, just nu erbjuder vi en prövoperiod på 14 dagar från det att du tecknat upp dig hos oss. Om du avslutar ditt abonnemang inom den tiden så kommer köpet att hävas och du behöver inte betala för den period du har använt tjänsten.

Läs gärna igenom våra användarvillkor för mer information om ångerrätten.

När ett ett prova-på-erbjudande inte är aktivt regleras ångerrätten av distansavtalslagen. För din del innebär det att du har rätt att frånträda köpet inom 14 dagar från att du tecknat kontot så länge du inte har använt tjänsten.

Om du vill ångra ditt köp, kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dplay.se så hjälper vi dig.

För att allt ska gå så smidigt som möjligt, var noga med att uppge följande:

-                     Användarnamn

-                     E-postadress

-                     Ordernummer

-                     Information om ditt telefonnummer som angavs vid registreringen

Ångrar du dig inom ångerfristen kommer vi återbetala dig så snart vi kan, dock senast 14 dagar från den dag vi mottog ditt meddelande om att du önskat frånträda Avtalet.