Jag har skaffat Dplay Premium. Finns det en ångerrätt?

Ditt köp av ett avgiftsbelagt konto till Dplay utgör ett köp av en tjänst enligt distansavtalslagen. För din del innebär detta att du har rätt att frånträda köpet (så kallad ångerrätt) inom 14 dagar från att du tecknat kontot (så kallad ångerfrist). Om du önskar ångra ditt köp ber vi dig kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dplay.se.

För att allt ska gå så smidigt som möjligt får du gärna ange följande uppgifter:

-                     Användarnamn

-                     E-postadress

-                     Ordernummer

-                     Information om ditt telefonnummer som angavs vid registreringen

Vänligen observera att du samtycker till att Dplay kommer aktiveras om du loggar in på Dplay och börjar titta på ett program. Om du börjar använda Dplay förfaller din ångerrätt och du har då inte längre rätt att ångra ditt köp, detta även om den ovan nämnda ångerfristen inte löpt ut.

Ångrar du dig inom ångerfristen kommer vi återbetala dig så snart vi kan, dock senast 14 dagar från den dag vi mottog ditt meddelande om att du önskat frånträda Avtalet.