Kan mina vänner se vilka program jag ser?

Nej, i dagsläget har vi ingen funktion som gör att du kan dela historik med dina vänner.

Om du har registrerat dig på Dplay med ditt Facebook-konto så kommer ingen information delas på din Facebook-sida eller med dina kontakter.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan