Var kan jag se VM-kvalet och Europa League?

TV-sända matcher:
Matcher som sänds på Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport kan du se i våra livesända kanaler på Dplay både via din dator eller via Dplays mobilapp.

Exklusiva sändningar:
För att se de matcher som inte visas i våra linjära tv-kanaler så loggar du in på Dplay via en webbläsare och sen klickar du på länken eurosport.dplay.se

Via mobil:
För att se exklusiva digitala sändningar på eurosport.dplay.se via mobil så går du till Dplay.se i webbläsaren på din mobil och loggar in som Premiumkund. Därefter går du till Dplay.se/sport och klickar på knappen <Se nu!> som syns under pågående matcher.