På vilka enheter kan jag se VM-kvalet och Europa League?

Du kan se matcherna via dator, mobil eller läsplatta.

• TV-sända matcher (såsom samtliga Sverige-matcher – sänds alltid i Kanal 5):
    Matcher som sänds på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2 kan du se i våra livesända kanaler på Dplay både via din dator eller via Dplays app i mobil eller läsplatta.
  • Exklusiva sändningar:
    För att se de matcher som inte visas i våra linjära tv-kanaler så loggar du in på Dplay via en webbläsare och går sedan till Dplay.se/sport och klickar på knappen <Se nu>.
  • Via mobil eller läsplatta:
    För att se exklusiva digitala sändningar på eurosport.dplay.se via mobil så går du till Dplay.se i webbläsaren på din mobil och loggar in som Premiumkund. Därefter går du till dplay.se/sport och klickar på knappen <Se nu!>

För att se