Jag har en fråga om Eurosport Player

Besök Eurosport Players supportsida för att få svar på dina frågor om abonnemang, teknik, plattformar och liknande: https://gb.eurosportplayer.com/sv/help

Om du har frågor om innehållet på Eurosport Player hittar du en bra sammanfattning här:
https://se.eurosportplayer.com/schedule
Klicka på symbolen uppe i vänstra hörnet för att se en komprimeras version av tablån för Eurosport1, Eurosport2, Kanal5 och Kanal9.

För OS-specifik information kan du kika in här:
https://www.eurosport.se/os/pyeongchang/2018/sa-foljer-du-vinter-os-2018_sto6498902/story.shtml