Jag har problem med Airplay

Om du upplever att Airplay pausas när mobilen / surfplattan är låst: Detta är ett känt fel och våra tekniker arbetar på en lösning.
En tillfällig lösning är att stänga av automatiskt skärmlås medan man streamar. Beklagar detta.

För andra problem med iPhone/iPad tillsammans med AppleTV, se nedan:
Om du använder själva Airplay dubbleringsfunktionen i er platta;
Stäng av den -> Öppna Dplay appen -> välj ett program / avsnitt -> Starta avsnittet -> tryck på "Airplay symbolen" uppe till höger -> Välj Apple-tv.

Också:

1. Testa att du inte har ett generellt problem med Airplay genom att airplaya innehåll från t.ex. YouTube eller SVT Play. Om det inte fungerar har du troligtvis ett nätverksproblem. Testa att starta om ditt nätverk och att starta om din Apple-tv.

2. Fungerar Airplay på innehåll från andra playtjänter så rekommenderar vi att du testar att starta om din Dplay app.

3. Om Airplay inte fungerar när du startat om din app och du har uteslutit att det inte är ett problem med ditt lokala nätverk så kontakta vår tekniska support via kundtjanst@dplay.se eller:

Via Facebook: Dplay SE

Berätta att du testat att kontrollera ditt nätverk och startat om appen men att problemet kvarstår.