Jag har problem med Airplay

Om du använder Airplays dubbleringsfunktion i din platta, gör så här:
Stäng av Airplay -> Öppna Dplay-appen -> Välj ett program och starta avsnittet -> Tryck på Airplay symbolen uppe till höger -> Välj Apple-TV.

Fungerar det inte kan du testa följande:

- Kontrollera att du inte har ett generellt problem med Airplay genom att airplaya innehåll från t.ex. YouTube. Om det inte fungerar har du troligtvis ett nätverksproblem. Starta om ditt nätverk och starta om din Apple-TV.

- Fungerar Airplay på innehåll från andra playtjänster så prova att starta om din Dplay app.-

- Om Airplay inte fungerar när du startat om din app och du har uteslutit att det inte är ett problem med ditt lokala nätverk så kontakta vår support på kundtjanst@dplay.se.

Ange gärna vilka åtgärder du redan har testat så får du snabbast möjliga hjälp.