Jag har problem med Google Chrome

Här är några åtgärder som du kan prova om du inte kan använda vår tjänst med Google Chrome:

- Tryck på de tre prickarna längst upp till höger i webbläsaren, välj Hjälp > Om Google Chrome. Då får du upp en sida där det antingen står att du har den senaste versionen av webbläsaren, eller så börjar den att uppdatera. Låt den i så fall genomföra uppdatering.

- Du kan också rensa cookies och cache för webbläsaren. Läs om hur du gör det här.

- Testa också att stänga av tillägg, såsom Ghostery, Adblock och liknande för Dplay.se.
Om inget av det här fungerar, prova att använda en annan webbläsare.