Jag har problem med Google Chrome

Testa följande i Chrome:

Tryck på de 3 prickarna längst upp till höger i Chrome, sedan "Hjälp", därefter "Om Google chrome". Då får du upp en sida där det antingen står att du har den senaste versionen av webbläsaren eller så börjar den att uppdatera. Om den uppdaterar, låt den genomföra denna uppdatering.

Du kan också rensa cookies och cache för webbläsaren.
Du kan läsa om hur du gör detta här.

Testa också att stänga av tillägg så som Ghostery, Adblock och liknande för Dplay.se.
Om inget av detta fungerar, så rekommenderar vi att du testar med Firefox.

Du kan hämta Firefox här.