Jag får inget nytt lösenord skickat till min mail

Om du har begärt att få ditt lösenord återställt, men inte får något mail från oss med instruktioner, kolla först och främst att det inte har hamnat i din skräpkorg. Se också till att du angett rätt användarnamn, dvs den e-postadress som du registrerade dig med.

Om du har registrerat dig med Facebook så kan du endast använda Facebookinloggning eftersom ingen mailadress är kopplad till ditt Dplay-konto.

Vill du kunna logga in med din e-postadress och lösenord utöver det så behöver du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Det går alltid att kontakta oss på kundtjanst@dplay.se om du får bekymmer!