Hur kan jag se på e-allsvenskan?

För att se på e-allsvenskan så behöver du registrera dig för ett gratiskonto.
Det enklaste sättet att göra detta på är att gå in på www.dplay.se/produkter och välja gratiskonto.

Du kan också teckna upp dig via appen:

På iOS: Tryck igång ett program som kräver premium, tryck på "Om premium", välj "Gratiskonto" och fullför registreringen.

På Android: Tryck på "Mer" nere i högra hörnet, tryck på "Logga in", därefter på "Registrera dig här" längst ner och fullför registreringen.