Hur registrerar jag mig via iTunes?

Du kan teckna upp dig för premium via iTunes genom appen på iPhone/iPad och Apple TV.

På iPhone/iPad: Öppna appen och tryck igång ett premiumprogram. Därefter väljer du "Om premium". Tryck därefter på knappen med texten "79,00 kr/month".

På Apple TV: Öppna appen och tryck igång ett premiumprogram. Därefter väljer du "Skapa ett konto". Därefter får du acceptera villkor och efter det får du upp en ruta där du kan välja "Premium". Tryck på denna så kommer du vidare till beställningen via iTunes.

Om du har ett gratiskonto så kan du välja "Logga in" istället för "Skapa ett konto".

För att logga in på kontot så använder du den mailadress du registrerade hos oss när du tecknade abonnemanget via iTunes. Observera att denna mailadress kan vara en annan än den du har kopplad till ditt Apple ID.

Klicka här för att läsa om hur du avslutar prenumerationen. Detta kan inte göras via Dplays hemsida, utan måste ske via iTunes.